Werkterrein

Schillemans Sierbestrating heeft vestigingen in Sint-Job-in-'t-Goor en in Merksem, nabij Antwerpen, maar wij zijn actief in een groot deel van de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Hoofdzakelijk voeren wij projecten uit in eigen beheer, zowel kleinere als grote oppervlaktes. Daarnaast neem wij regelmatig de bestratingswerken voor onze rekening bij tuinprojecten van tuinarchitecten en tuinaannemers. Overweegt u de (her)aanleg van uw oprit, terras of parking? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor vrijblijvend advies en gratis prijsofferte!

 

Toonpark

In de Toekomstlaan 5a te 2170 Merksem beschikken wij over een toonpark, waar u aantal bestratingsproducten kan bekijken. Wenst u graag de verschillende mogelijkheden in bijvoorbeeld kasseien of klinkers te bespreken, contacteer ons dan voor een afspraak ter plaatse.

 

Veel ervaring

De roots van ons familiaal bestratingsbedrijf liggen in het jaar 1927. Schillemans Sierbestrating beschikt dus over heel wat ervaring en vakmanschap. Zaakvoerders Leo De Smet en zoon Tino De Smet volgen de werven steeds van zeer kortbij op, om de vakkundige plaatsing, van fundering tot bovenlaag, te garanderen.

 

Recente projecten

Op onze website vindt u heel wat foto's van eigen realisaties en projecten die uitgevoerd werden in samenwerking met tuinaannemers zoals Vertus Landscape Architects en Gingko Gardens. Neem zeker ook een kijkje op onze facebookpagina voor beeldmateriaal van meest recente bestratingsprojecten en andere referenties.

facebook