Schillemans,
uw specialist in bestrating.


Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Niet alleen leveren we uitstekend bestratingswerk, we streven ernaar gedenkwaardige buitenruimtes te creëren die een leven lang meegaan. Ontdek vandaag nog hoe ons vakmanschap uw buitenruimte kan transformeren.

Werkterrein

Schillemans Sierbestrating, uw specialist in bestrating, is actief in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Of het nu gaat om een nieuwe oprit, een ontspannend terras of een praktische parking, wij staan klaar om uw project te realiseren. Schillemans Sierbestratingen heeft vestigingen in Merksem, St Job en Malle.

Profiteer van ons deskundig advies en een vrijblijvende offerte. Transformeer uw buitenruimte met onze expertise. Contacteer ons vandaag nog!


Specialist bestrating

Projecten en innovaties

Ontdek als specialist in bestrating onze inspirerende foto's van projecten en samenwerkingen, zoals met Vertus Landscape Architects, op onze website.

Duik ook in onze levendige Facebookpagina voor de nieuwste projecten en innovaties. Volg ons en transformeer uw buitenruimte met Schillemans Sierbestrating.


Laten we kennismaken.
Maak een afspraak.